torsdag 2 juni 2016

40 + 40 =sant

Nåja, nu har jag fått lite bilder till inlägget också (de som tidigare läst vet att här saknats bilder),texten är den samma som jag skrev för knappt en vecka sedan...Oj så det känns tomt...det senaste dagarna, veckorna har allt kretsat runt kalaset. Hur, när och var? Vem skall vi bjuda, vad skall vi bjuda på, hur löser vi det praktiska? Och för mig viktiga (men för resten av familjen onödigt trams) hurdana dekorationer, servetter, blommor osv...

Men nu är det förbi...snart är disken diskad, dekorationerna ner plockade, kläderna tvättade och fest tältet ihop satt...nu lever bara minnena kvar. Fina sådana!

Nu har vi svar på alla frågorna. Vi, jag och min kära man, valde att fira våra fyrtio års dagar tillsammans. Festen hölls i fredags hemma i vår trädgård. Vi hade beställt solsken och fick solsken, även om vädret höll oss i spänning in i det sista.Trädgården fylldes av nära och kära vänner och släktingar...glada skratt och småbarns spring. Vi hoppas alla fick magarna mätta och att ingen behövde gå törstiga. Maten bestod av "kallt buffé bord" med Italienskt tema. Vi hade lagat allt själva på förhand och sedan hade vi hjälp av min mamma, mina systrar, syskonbarn osv. Ett stort tack till er! Utan er skulle det inte ha lyckats.
Ännu en gång, tack till alla som gjorde "vår dag" oförglömlig!
Tack!

 1 kommentar: