tisdag 4 september 2018

"Man tager vad man haver"


Jag kommer på mig själv igen med att sitta och bläddrar i den nya ikea katalogen, är säkert på mitt femtioelfte varv. Sitter och drömmer mig bort...skriver "önskelista" och möblerar alla våra rum i tankarna. Vi har ännu ganska så tomt här hemma så det är helt förfogat...men (inrednings)plånboken den är också rätt tom för tillfället. Vi har köpt det "nödvändigaste" som bord och stolar i köket, skrivbord och sängar åt alla andra (utan Edvin), en soffa... Så till följande är det nog en säng åt E som ligger högst på listan! Efter det mattor, hyllor, soffa till spelrummet, matsalsmöblemang, soffbord osv. osv. listan kan göras lång...


Jag som tänkt att jag skulle börja en ny hobby och gå på "loppis" har inte kommit igång ännu. Känner mig inte riktigt du med den tanken ännu...eller kanske du, för jag avundas alla som gör det, men jag vet inte hur man gör, hur man ska göra/vara. "Loppis" är något helt obekant för mig, men jag vill bli bekant med den världen en vacker dag.


I väntan på något bättre får leva upp till ordspråket "man tager vad man haver". Här om dagen blev jag trött på alla flyttkartonger och kassar i mitt "lilla" arbetsrum så jag började lite sortera upp och vips hade jag en bokhylla och lite konst på väggen. Smart va'!?


...det tyckte åtminstone flickorna (Alina och hennes kompis) när de kom in! ...och mitt öga njuter mera av flyttkartonger och "packningspappret" så här än när de låg utspridda.


Ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Nämen så fiffigt.. ser dessutom ut som om du hade träkorgar där på rad :).
    Loppis där är säkert helt som loppis här... men säkert betydligt finare saker där kan jag tänka mig.

    SvaraRadera