tisdag 4 oktober 2016

Höst...



Jag vet, jag vet...jag borde inte, men jag kunde inte låta bli efter ett helt veckoslut "instängd" på jobbet. Jag kände bara på mig att jag måste gå ut och se över mina odlingar...och som jag befarade, frosten de senaste nätterna har tagit en stor del. Plockade med mig in zucchinin, pumporna, lite persilja, tomaterna även om de är gröna ännu och troligtvis den sista buketten med luktärter. Lite vemodigt, men vi får vara glada att vi kunnat skörda så här länge det här året.



Sitter nu här och tittar på bilderna jag knäppte, med en stor kopp te bredvid mig, för det blev ganska kallt där ute...frost i gräset, blåst och ett härligt solsken. Första gången jag så här på riktigt känner att hösten faktiskt har kommit.

Passade på att göra lite höstfint på trappan med detsamma jag höll på. Flyttade lyktorna till fram trappan från terrassen för där sitter vi inte mera så här års. Prydde dem med lite höstlöv och några prydnadspumpor. Cyklamen blommar ännu i blomlådorna, men de skall få flytta in bara mina callunor anländer.



Nu till symaskinen! Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar