måndag 24 oktober 2016

Den här dagen...Den här dagen känns som den tråkigaste dagen... Resan är förbi, höstlovet är slut... Jag som så hade väntat på den här förmiddagen, att bara få vara för mig själv...har en lång lista här bredvid mig med saker jag planerat att göra idag, men inget inspirerar. Varför känns det så här tråkigt ibland? En del "ärenden" på datorn (vilken inte alls är min grej) har jag skött (åtminstone nästan, väntar på svar).

Tänkte pigga upp mig med en promenad i svampskogen, men de få trattkantareller jag hittade såg ut att ha minst lika tråkigt som jag. Medan jag gick där och letade svamp...började jag istället leta julgran, genast kändes det lite skojigare. Men så svårt det kan vara när man är ensam?! Jag hör till den sorten som vet precis jag vill ha men måste ändå få utbyta åsikter innan jag bestämmer mig. Nåja, jag hittade några alternativ på julgranar, en som jag till slut "bestämde" mig för, men sedan nästan hemma på gården står Granen jag tror att det får bli! Nu väntar jag på julen...

Jag  citerar Alfons Åbergs Farmor (ur boken Lycklige Alfons Åberg) "De är bra...haha, det är bra att ni har tråkigt." och "...om man har roligt jämt, så visste man ju inte att det var roligt! Var ni glada att ni är lessna! Tråkiga saker finns till bara för att man ska märka skillnaden när det roliga kommer sen."
Jag hoppas det här stämmer...imorgon en ny dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar