måndag 14 mars 2016

Majapuu och lotteriJag har hittat en ny "tygbutik" på nätet. Jag råkade av en slump hamna in på Majapuus hemsida förra veckan och blev genast storm förtjust i deras tyg/design...så måste bara beställa hem några tyg.

Blev så glad då jag fick hem dessa bitar att jag bestämde mig för att ordna ett lotteri här på bloggen! Vinsten är en mössa i det tyget du själv väljer av de här! För att delta vill jag att du skriver något jag kunde förbättra eller vad du skulle vilja läsa mera om här på bloggen, skriv i kommentar rutan här nedan, skriv också vilket tyg och storlek du vill ha på mössa om turen är på din sida. Dragningen sker den 24.3. Du får också gärna tipsa andra om lotteriet!

6 kommentarer:

 1. Fina tyger! Alltid lika roligt när man hittar nånting nytt som faller en i smaken.
  Jag tittar in på din blogg ibland och blir alltid lika glad om du skrivit ett nytt inlägg. Lite extra glad blir jag när det är bilder på något som du sytt eller bakat, du är så otroligt skicklig!

  Turkosa tyget med fjärilar är min favorit på basen av bilderna och mössan skulle behövas av vår Wilma (8år).
  Nu måste vi få flere kommentarer hit så att du får dra lott. Alla scout-tanter var är ni?

  SvaraRadera
 2. Fina, fina tyger. Jag gillar också dina handarbeten och dina fotografier. Du är väldigt konstnärlig på ett hemtrevligt sätt. Dina bakverk är också supergoda. Tyget med björnar (om jag ser rätt, alltså det brevid katterna) är min favorit. Jah har väl storlek M, eller hur mäter man huvudet?
  Undrar godispolisen May-Len

  SvaraRadera
 3. Skoj att få läsa din positiva blogg. Man bara blir så glad varje gång Och jag håller med att du hittat en härlig tygbutik!
  När skall du börja pyssla med sån där lera som jag har nyckelband o örhängen av, engelsk lakrits stil? Scout stil med skogstema kunde vara fint!
  Om jag skulle få välja en mössa, skulle jag ta kissorna. Det pinkfärgade tyget. Åt mig själv.
  Nickan

  SvaraRadera
 4. Gör ett nytt försök.
  Tittar gärna på bilder av de fina sakerna du gjort och läser förstås historien som ligger bakom.

  Stort fan av dina mössor, har redan 4 men en till skulle ju inte vara fel. ��
  Irene

  SvaraRadera
 5. Härliga tyger! Svårt att säga vad som kunde bli bättre. Men det är alltid roligt att se vad du åstadkommer, vare sig det är bakverk, nåt du sytt eller fixat till.
  Om jag sku råka vinna skulle jag vilja ha en mössa i katt?tyget uppe till vänster och den ska minsta lilla E (som borde födas vilken dag som helst) få. Så storleken ska va sisådär för nån som är ett par tre månader :)

  Hälsar Elaka tanten ;)

  SvaraRadera
 6. Jag blir glad av att läsa din blogg! Den genomsyras av positivitet och en tacksam indtällning till livet och vardagen...och oxå fest! Fina bilder dessutom! Mitt råd till att förbättra bliggen: skriv mera och dela fler bilder<3 h. Sjuan:)

  SvaraRadera